Hopp til innhold

Sommerlåter 2008

Kaarvok har tagget meg. Han lurer på hvilken musikk jeg hører på i sommer.

Siden jeg hverken har ipod, stereoanlegg eller cd-spiller av noe bærbart slag, er det kun via datamaskinen jeg hører musikk, og da fortrinnsvis mp3-er i Winamp Media Player.

I Winamp har jeg gjerne over 3000 låter rullende på måfå, så allslags musikk kan dukke opp til enhver tid. Likevel har jeg jo mine favoritter i perioder, og nå for tiden hører jeg en del på Leonard Cohen, delvis fordi jeg er midt i den interessante biografien Various Positions av Ira B. Nadel.

Leonard Cohen

Gode, gamle Leonard hadde konsert i Oslo nylig. Der var jeg ikke, delvis fordi jeg prioriterte jobb, delvis fordi jeg ikke er noe konsertmenneske. (Men hadde konserten vært i Tromsø, hadde jeg dratt sporenstreks.)

Ut over det går det en del i Nightwish, som lanserte et album med sin nye vokalist i fjor sommer. Jeg er fremdeles ikke sikker på hva jeg mener om henne versus Tarja Turunen.

Og nå merker jeg at jeg ikke er vant til å skrive om musikk. Ikke vet jeg hvem jeg skal tagge heller.

Facebook

2 kommentarer til “Sommerlåter 2008

  1. Erik Martenson

    Bra post. Jeg hører også på Nightwish og har ikke helt bestemt meg for hvilken vokalist jeg liker best. Jeg heller litt mot Tarja som favoritt, men jeg synes samtidig at det nye albumet er deres beste.

    BTW, hvis du liker Nightwish, har du hørt på Krypteria?

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.