Hopp til innhold

Sommerlåter 2008

Kaarvok har tagget meg. Han lurer på hvilken musikk jeg hører på i sommer.

Siden jeg hverken har ipod, stereoanlegg eller cd-spiller av noe bærbart slag, er det kun via datamaskinen jeg hører musikk, og da fortrinnsvis mp3-er i Winamp Media Player.

I Winamp har jeg gjerne over 3000 låter rullende på måfå, så allslags musikk kan dukke opp til enhver tid. Likevel har jeg jo mine favoritter i perioder, og nå for tiden hører jeg en del på Leonard Cohen, delvis fordi jeg er midt i den interessante biografien Various Positions av Ira B. Nadel.

Leonard Cohen

Gode, gamle Leonard hadde konsert i Oslo nylig. Der var jeg ikke, delvis fordi jeg prioriterte jobb, delvis fordi jeg ikke er noe konsertmenneske. (Men hadde konserten vært i Tromsø, hadde jeg dratt sporenstreks.)

Ut over det går det en del i Nightwish, som lanserte et album med sin nye vokalist i fjor sommer. Jeg er fremdeles ikke sikker på hva jeg mener om henne versus Tarja Turunen.

Og nå merker jeg at jeg ikke er vant til å skrive om musikk. Ikke vet jeg hvem jeg skal tagge heller.

Facebook