Hopp til innhold

Ny vri på kommentarlisten

Som man kan se utfra listen over "Siste kommentarer" til høyre, har jeg begått en liten endring. Nå vises de fem siste kommentarene gruppert etter innlegg. Tallet i parentes bak tittelen på innlegget viser hvor mange kommentarer innlegget har fått totalt.

Denne endringen fant jeg hensiktsmessig da det viste seg at gamle innlegg stadig vekk ble kommentert, og med det gamle systemet var det ikke så lett å overskue sammenhengen mellom kommentar og innlegg; man har jo en tendens til å tro at det kun er de nyeste innleggene som kommenteres.

Meg gleder det at gamle innlegg stadig hentes frem fra glemselen. Derfor ble det en ny vri på kommentarlisten.

Facebook

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.