Hopp til innhold

Bilder fra lanseringen av «Herrer i åndenes rike»

Tirsdag 22. august holdt vi boklansering på Akademisk Kvarter i Tromsø, og vi passet naturligvis på å ta noen bilder av begivenheten. De kan beskues her.

Tirsdag 22. august holdt vi boklansering på Akademisk Kvarter i Tromsø, og vi passet naturligvis på å ta noen bilder av begivenheten. De kan beskues her.

Stian M. Landgaard leser fra sin roman, 'Herrer i åndenes rike', Akademisk Kvarter 22.08.2006. (Foto: Franziska Steinecke)

Trykk her for flere bilder fra lanseringen.

Facebook

11 kommentarer til “Bilder fra lanseringen av «Herrer i åndenes rike»

 1. Nagel

  Bildene var slett ikke så verst. Det hele så jo ganske hyggelig ut. Langt flere møtte opp på din lansering enn f.eks. signeringen til av Reiulf Steen sin bok i en tungt besøkt bokhandel i Tønsberg sentrum. (Det var ingen som kjøpte en eneste av hans bøker i løpet av den tiden han satt der.)

  Du gjør deg godt ved siden av det billig-skiltet der, muhahah.

  Nå vet jeg hvordan Klaudy ser ut også, det er praktisk i tilfelle jeg en eller annen gang skulle få gjennomgå litterært av ham eller andre jeg kjenner …

 2. Nagel

  Bildene var slett ikke så verst. Det hele så jo ganske hyggelig ut. Langt flere møtte opp på din lansering enn f.eks. signeringen til av Reiulf Steen sin bok i en tungt besøkt bokhandel i Tønsberg sentrum. (Det var ingen som kjøpte en eneste av hans bøker i løpet av den tiden han satt der.)

  Du gjør deg godt ved siden av det billig-skiltet der, muhahah.

  Nå vet jeg hvordan Klaudy ser ut også, det er praktisk i tilfelle jeg en eller annen gang skulle få gjennomgå litterært av ham eller andre jeg kjenner …

 3. Geir

  Herr Landgaard gør sig meget godt ud på billeder! Forøvrig har man vel registreret at den ærbødige avis Dagsavisen har anmældt jeres bog i dag?

 4. Geir

  Herr Landgaard gør sig meget godt ud på billeder! Forøvrig har man vel registreret at den ærbødige avis Dagsavisen har anmældt jeres bog i dag?

 5. Askild

  Eg fekk fyrst no i kveld høyra at det er komen ut ein dannelsesroman frå studentmiljøet i Tromsø. Eg sykla beinveges bort til Tanum for å kjøpa meg eit eksemplar som eg kunne lesa i løpet av kvelden og natta, men sjølvsagt har dei ikkje fått romanen. Utruleg irriterande at landets største bokhandel endå ikkje har romanen, det er jo to veker sidan den kom ut.

  Uansett må eg få gratulera med det som høyres ut som noko så sjeldan som eit ambisiøst prosjekt i norsk bokheim. Og så til og med frå mitt gamle universitet i Tromsø. Eg kan nesten ikkje venta!

 6. Askild

  Eg fekk fyrst no i kveld høyra at det er komen ut ein dannelsesroman frå studentmiljøet i Tromsø. Eg sykla beinveges bort til Tanum for å kjøpa meg eit eksemplar som eg kunne lesa i løpet av kvelden og natta, men sjølvsagt har dei ikkje fått romanen. Utruleg irriterande at landets største bokhandel endå ikkje har romanen, det er jo to veker sidan den kom ut.

  Uansett må eg få gratulera med det som høyres ut som noko så sjeldan som eit ambisiøst prosjekt i norsk bokheim. Og så til og med frå mitt gamle universitet i Tromsø. Eg kan nesten ikkje venta!

 7. Stian M. Landgaard

  Hyggelig å høre, Askild!

  Ja, dessverre er ikke boken kommet i alle landets bokhandler ennå. Dette skyldes blant annet at skolebøker tar opp en hel del plass i disse dager. Pluss på kokebøker, krim og Dan Brown, så blir det ikke mye plass til ukjente debutanter i hyllene.

  Heldigvis klarer de som regel å få boken inn på ganske kort tid hvis man bestiller den. Så det er bare å pushe på. 🙂

 8. Stian M. Landgaard

  Takk for det. 🙂

  Jeg likte at han indirekte måtte innrømme at han ikke skjønte bæret av boken. Det synes jeg var morsomt. Dessuten oppfordret han meg til å skrive mer ("jeg venter heller på neste"), og det er jo alltid koselig å høre.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.