Hopp til innhold

To anmeldelser på nett

Nylig kom to anmeldelser av "Herrer i åndenes rike", og heldigvis ligger begge på nett. Trond Haugen skriver i Dagsavisen at boken er "imponerende omfangsrik, men så å si helt ubegripelig", og Siri Gaski i Utropia kaller den "misogyn, men god".

Endelig skjer det noe på anmelderfronten. Nylig kom to anmeldelser av Herrer i åndenes rike, og heldigvis ligger begge på nett. Trond Haugen skriver i Dagsavisen at boken er "imponerende omfangsrik, men så å si helt ubegripelig", og Siri Gaski i Utropia kaller den "misogyn, men god". Gaski anbefaler sogar boken til alle som bor i Tromsø, og særlig alle ved Universitetet. (Stor U betyr antageligvis alle som arbeider og studerer ved selve institusjonen Universitetet.)

Selv om Utropia-anmeldelsen er mer positiv, hadde jeg også sans for anmeldelsen i Dagsavisen. Som jeg allerede har påpekt i kommentarer til Geir og Isobel, føler jeg meg beæret når en anmelder indirekte vedgår at han ikke forstår boken og heller venter på neste. Dette er dessuten en hyggelig oppfordring om å skrive mer, og det akter jeg å gjøre.

Forøvrig har jeg dristet meg til å lage en samleside hvor jeg legger ut linker og henvisninger til alle anmeldelser, intervjuer, oppslag og artikler som måtte komme om Herrer i åndenes rike.

Facebook

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.