Hopp til innhold

Endelig på nett: forfatterbloggen.no

Etter noen dagers forsinkelse er den altså her, forfatterbloggen.no. Det er visst ikke bare forfattere som får skrive der; nettstedet later til å være åpent for kreti og pleti, et litteraturforum på tvers av klasseskillene.

I hvert fall skal jeg snart gå i gang med bloggen min der inne, og som nylig nevnt i en kommentar, vil jeg annonsere mine derværende innlegg med en "teaser" her.

Men fortsatt trenger jeg en "catchy undertittel". Forslag, O edle lesere av denne ringe blogg?

Facebook

5 kommentarer til “Endelig på nett: forfatterbloggen.no

 1. Nagel

  Nice. Jeg håper bloggene på "forfatterbloggen" blir nice. Men når det ikke bare er forfattere som får blogge der, reduseres jo betydningen av det hele. Personlig har jeg sans for domenet med ditt edle etternavn. Dersom bloggen medfører noen PR-messige fordeler, stiller saken seg selvsagt annerledes.

 2. Nagel

  En liten sytete kommentar: De har faktisk prestert å skrive "bok liste" som link-overskrift der. Man får håpe at orddelingsfeilen ikke er representativ for nivået på bloggsystemet hos forfatterbloggen.no. Du turde sende en irettesettende mail til de ansvarlige.

 3. Nagel

  Skal vi se. Det går visst inflasjon i kommentarene mine, men det får være.

  Jeg ser at forfatterne har fått en fremtredende plass på nettstedet, hvilket uthuler noe av kritikken i min første kommentar til dette innlegget. Good shit!

  Nettstedet har imidlertid andre svakheter, og jeg har skrevet et innlegg om forfatterbloggen.no her.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.