Hopp til innhold

Snart på nett: forfatterbloggen.no

Tidligere denne uken fikk jeg en forespørsel om å delta med egen blogg på Bokklubbens nye nettsted, forfatterbloggen.no. (NB! Den er ikke på plass ennå. Ingen grunn til å trykke seg bort herfra.)

Her skal vi altså, jeg og en rekke andre forfattere, dele våre yrkesmessige tanker og erfaringer med det lesende publikum. Jeg synes dette er et intelligent tiltak for å minske avstanden mellom forfatter og leser. Som vi vet, liker jo folk å komme tett inn på "kjendisene". Og vi forfattere, i hvert fall noen av oss, ønsker oss gjerne en stor leserskare. Plutselig kan det jo bli lukrativt å dele sine vrangforestillinger med verden.

Siden jeg allerede har en blogg -- denne bloggen -- vil jeg fordele mine temata på de to. På forfatterbloggen.no vil jeg hovedsakelig skrive om det som skjer før, under og etter utgivelsen av min debutroman, mens landgaard.no vil fortsette å bli berammet av mine betraktninger om bokbransjen og litteraturen generelt.

I skrivende stund har forfatterbloggen.no ennå ikke åpnet, så tålmodighet er noe vi pent må smøre oss med. Jeg kommer tilbake med mer informasjon så snart ting er oppe og går.

Forøvrig skal jeg også ha en "catchy undertittel" som står under navnet mitt på bloggen, og foreløbig har jeg ingen idé om hva det skal være. Noen som har forslag?

Facebook