Hopp til innhold

Mange debutanter, noen veteraner

Den norske Bokhandlerforeningens litteraturmagasin, Bok og samfunn, har lekket deler av Aschehougs høstliste ut på sine nettsider: "Mange debutanter, noen veteraner". Mitt debutantbidrag blir omtalt slik:

Også i Stian M. Landgaards debutroman «Herrer i åndenes rike» er handlingen lagt til Nord-Norge. Høsten 2003 vender Christian Winther tilbake til Tromsø etter flere år i Bergen, og han har planen klar. Etter masterstudiet skal han skrive Norges første doktoravhandling i filosofi om Friedrich Nietzsche. Forlaget kaller dette "den store norske studentromanen". Landgaard (f. 1978) er selv i ferd med å skrive masteroppgave om Nietzsche ved Universitetet i Tromsø.

Og om 41 dager er "den store norske studentromanen" å finne i en bokhandel nær deg.

Facebook

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.