Hopp til innhold

«Portrett i flammer» er kommet fra trykkeriet

Det vil si at boken nå er på lager hos Sentraldistribusjon i Oslo og kan bestilles i alle bokhandler over hele landet. Hurra! 

Men hold an, hold an! Mandag 14. august er fortsatt den offisielle lanseringsdatoen – på dagen 17 år etter debuten min – og da drar jeg innom Norli i Oslo for å signere alle forhåndsbestilte eksemplarer. Så hvis du ønsker deg en bok med en hyggelig hilsen og mitt navnetrekk i, kan du frem til søndag 13. august bruke linken under.

Du må riktignok vente litt lenger på å motta boken, men den som venter på noe godt …

https://bok.norli.no/portrett-i-flammer

Må si jeg gleder meg til å holde den innbundne utgaven i hånden! Det er en følelse e-boken aldri kan konkurrere med.

Dette er en 3D-modell, men omtrent slik vil den vel se ut:

Facebook

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.