Hopp til innhold

Automatiseringen av politikken

Hvorfor er så mange kinesere fornøyd med et «sosialkredittsystem» som vurderer deres samlede adferd? Det som nå er under utvikling i Beijing, kan bli en alvorlig utfordring for de vestlige demokratiene.

Artikkel av Mark Siemons, opprinnelig publisert i Frankfurter Allgemeine Zeitung, oversatt fra tysk og publisert på Vagants nettsider.

Facebook

3 kommentarer til “Automatiseringen av politikken

  1. Poe

    Dette er uten tvil bare begynnelsen på et altomgripende sosialt globalt system, der til og med våre tanker og følelser ikke bare vil bli overvåket og kontrollert...men in the end direkte produsert av de som sitter med makten...

    inntil vi ender opp med et samfunn bestående av tvangslykkelige slaver og deres masters som sitter på toppen og suger profitten av livene deres...

  2. Poe

    Men hvem sier at dette nødvendigvis er et onde ... tenk på alt det tomme åndssvake sludderet som surrer rundt i huene til folk flest ... er det ikke bedre at dette våset blir erstattet med mer intelligente og meningsfulle tanker?

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.