Hopp til innhold

Herrer i åndenes rike – lagersalg

"En ærlig, direkte og ambisiøs debutroman," sa Aftenpostens anmelder om Herrer i åndenes rike, min eiendommelige fortelling om filosofistudenten Christian Winther og hans forsøk på å leve opp til Nietzsches beryktede overmenneskeideal. Boken ble utgitt på Aschehoug i 2006 og gikk ut av ordinært salg i 2009, men fremdeles er det en del eksemplarer igjen på mitt private lager.

Jeg selger nå boken for 100 kroner inkludert frakt og kan sende den hvor som helst på kloden.

Du kan enten Vippse 100 kroner til 97508644 eller be om faktura vedlagt forsendelsen. Klikk her for å se flere detaljer.

Lese et utdrag fra teksten, sier du? Gjerne det. Her er første kapittel: Kjærbrygga.

(Hvis du allerede har lest boken og har sterke meninger om den, er du velkommen til å dele dem i kommentarfeltet.)

Facebook

17 kommentarer til “Herrer i åndenes rike – lagersalg

 1. Poe

  Fantastisk sterk anmeldelse!

  Skulle gjerne sett Sørensen komme i nærheten av noe slikt ...dersom han noensinne blir i stand til å skrive skjønnlitterært da...

 2. Poe

  Nei den tannløse og intetsigende karakteristikken fra Eggen er jeg ikke mye imponert over, da er det mere krutt i dette utbruddet fra deg Roar, i Anarkisirkuset fra 2010, som jeg kom over nå i dag:

  Du minner litt om Charles Manson. Smart, intelligent og veltalende (ikke rart denne Guldbrura er så imponert; det samme var Mansons kvinnfolk) – og livsfarlig, en psykopat totalt uten samvittighet, en hensynløs løgner som skriver løgn og skit om alt og alle fra Eggen, Egeland, Krøger og meg til absolutt alle andre det måtte behage deg å mislike og henge ut.

 3. Poe

  Men seriøst, nå fikk jeg faktisk løst å lese boka etter denne fabelaktige anmeldelsen!

  Ante ikke at du er så dyktig Stian!

  Har du flere på lager, og sender du til Polen?

 4. Poe

  Jeg kommer til Oslo 1 september for å tigge...kunne kanskje kjøpt den der, så slipper du alt styret og kostnadene ved å sende...koster kanskje over hundre kroner hit?

  Var det hundre spenn du sa?

 5. Poe

  Ja tenk at jeg har endt som en simpel tigger på mine gamle dager...wtf?!

  Og er nødt til å oppholde meg i det satans iskalde drittlandet Polen i hvert fall til neste vår...Thailand og SØ-Asia er nå bare en fjern drøm som har forduftet, a lost paradise som kanskje aldri kommer igjen!

  Det vidunderlige livet i Østen har jeg nå mistet, fordi jeg har en familie jeg må forsørge.

  Men gudskjelov har vi tenkt å gifte oss neste år og deretter emigrere til Spania...jeg tåler ikke en vinter til i disse umenneskelige islandene.

  Kroppen min går helt i vranglås når temperaturen går under femten varmegrader, da fryser jeg som faen og blir ofte syk.

  Men i hvert fall har jeg en ung dame som elsker og beundrer meg og ivrer etter å behage meg og å oppfylle alle mine ønsker... det er jo en trøst midt oppi all elendigheten, så jeg angrer ikke et sekund på at jeg har havnet i denne situasjonen...tvert i mot...:)

 6. Poe

  Japp, av en eller annen sinnssyk grunn virker det som om jeg er umåtelig populær blant de polske babene,..i går var jeg ute på fylla i Warszawa og ble forsøkt sjekket opp av en vakker og sexy nitten år gammel dame...!

 7. Stian M. Landgaard

  Den er ikke å få kjøpt i bokhandelen mer, men hundre spenn er altså inkludert frakt, og det koster meg ikke mer enn 55 kroner å sende den til Polen.

  Jeg prøver å bli kvitt en del av mine mange lagereksemplarer, skjønner du. Det er ikke så viktig for meg å tjene på det.

 8. Poe

  Neida kjeder meg egentlig ikke...men tenker på hvor mye moro det var dengang vi drev og skrev i disse bloggene.

  Men når jeg tenker meg om så tror nok det er en forgangen tid som det ikke er noen vits i å prøve å gjenopplive.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.