Hopp til innhold

Forfattertilværelsens overvundne treghet

Veeeeel, synes jo ikke jeg kan la være å takke mine trofaste fans for å ha holdt et halvvåkent øye med meg i høst. Skylder dere en oppdatering på status.

De som følger min triste bak på Facebook (trolig flere enn dem som kikker innom her), har selvfølgelig ikke unnlatt å få med seg at jeg endelig ble ferdig med andreutkastet søndag 13. november, og dagen etter sendte jeg det til forlaget. Så nå gjenstår det bare å vente på dommen.

I mellomtiden har jeg andre planer. Først skal jeg delta på universitetskonferansen i Bergen 1. og 2. desember, hvor jeg skal holde et innlegg om den forrige romanen, Herrer i åndenes rike, "universitetsromanen som kritisk genre".

Siden har jeg tenkt å kanskje vende tilbake til et prosjekt jeg la på is for seks år siden:

Det blir eventuelt et biprosjekt. Romanen først og fremst. Men jeg tenker at jeg skal la være å begynne på en ny roman inntil jeg har gjort masteroppgaven. Jeg minner forøvrig om innlegget Masterand Landgaard, hvor jeg for ett år siden fremla disse tanker, men hvor jeg trodde at Det absolutte nullpunkt skulle bli sendt til forlaget før jul 2010. Tiden er en utro følgesvenn.

Facebook