Hopp til innhold

«Herrer i åndenes rike» på restsalg

Herrer i åndenes rikeTo og et halvt år er gått siden min debutbok Herrer i åndenes rike utkom. Den har gått sin runde med ordinært bokhandelsalg, men nå er det slutt. Forlaget har bestemt at boken skal ut av varelageret, og inntil videre kommer det heller ingen pocketutgave.

Siden Herrer i åndenes rike dessverre ikke kom på Mammutsalget i år, har jeg overtatt en hel del eksemplarer fra Forlagsentralen, og dem vil jeg selge billig til alle interesserte. Pris per stykk: kr 100,- pluss porto (kr 60,-).

Send mail til slandgaa@online.no.

Facebook

7 kommentarer til “«Herrer i åndenes rike» på restsalg

 1. poetrixx

  jeg skulle gjerne ha bestilt et eksemplar,men når jeg ser det triste og talentløse omslaget på boka di betakker jeg meg. Hvem er ansvarlig for denne uhyggelige miseren...ikke rart du ikke har solgt noen bøker...

 2. Landgaard

  Dømmer du boken etter omslaget?

  På den annen side kan det godt være du har rett. Jeg har fått et par negative tilbakemeldinger på omslaget, spesielt den glossy bruken av orange.

 3. poetrixx

  nei jeg ville aldri ha kjøpt denne boken uansett omslag, til det ligger den himmelhøyt over og langt til siden for mitt interessefelt...men man bør jo tenke litt taktisk når man velger omslag vel...og dette må jeg si er at de tarveligste jeg har sett...

 4. poetrixx

  skjønt jeg skulle gjerne lest noe nietzsche...jeg begynte en gang på also sprach zarathustra etter å ha blitt henført av strauss symfoniske komposisjon med samme navn, men forsto ikke en dritt av budskapet enn a t gud visstnok var død...det kristne spøkelset som har hjemsøkt verden i tusener av år...

  hva ville du anbefale som inngangsport til denne filosofens verden?

 5. Landgaard

  Poetrixx: Hvis filosofi er av interesse for deg, er denne boken midt i blinken. Det er sex og vold i den også.

  Hvis du er på jakt etter en god "introbok" av Nietzsche selv, vil jeg anbefale Moralens genealogi, eventuelt den engelske versjonen On the Genealogy of Morals, som sikkert er lettere å få tak i der du er.

 6. poetrixx

  moralens genealogi ja, det høres faktisk interessant ut idet jeg for tiden spekulerer mye på de sammensetninger vår vestlige moral består av samt dens utspring, som opplagt er massemenneskenes ideologiske forsvar for å undertrykke alle som ønsker å leve frie liv...

  går du noe inn på disse temaene i din bok da?

  vold og sex frister meg ikke, hva tar du meg for din semilaban...

 7. poetrixx

  forøvrig har jeg aldri sett noe av nietzsche i bokhandlene i pattaya, og kan ikke drømme om at de har denne on the genealogy of morals her...on the genealogy of immoral, derimot...du skulle bare sett hva jeg selv gjorde senest i går, da brøt jeg den norske lov både om morran og kvelden med to herlige storpattede damer hehehe...

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.