Hopp til innhold

Artikkel i Minerva om 68-generasjonen

I år er det førti år siden 1968, da verden så et kulturelt opprør mot det etablerte samfunnets normer, autoriteter og strukturer. I den forbindelse skrev jeg artikkelen "Fra dessert til glasur", som ble publisert i Minerva 1-2008 og nylig er blitt lagt ut på tidsskriftets hjemmesider.

P.S. Fra det ene til det andre: Jeg har i dag oppgradert bloggsystemet, så det kan forekomme enkelte impromptu innslag av moderne norsk (engelsk) rundt om på denne siden. Jeg skal prøve å få luket det ut etterhvert.

P.P.S. Jeg vurderer å blogge litt oftere fremover. Det har vært sørgelig inaktivt her temmelig lenge. Jeg er imponert over dem som klarer å holde en jevn strøm av artikler hele tiden.

Facebook

5 kommentarer til “Artikkel i Minerva om 68-generasjonen

  1. Ken Jensen

    1968, dette fantastiske år da hin himmelske Gud Elvis Presley, Frelseren, gjorde comeback som seriøs artist. Han kledde seg i svart skinndress og skrev rockehistorie med sine vidunderlige stemmebånd. Verden var aldri den samme igjen.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.