Hopp til innhold

Bokavisen skriver om lanseringen av «Morgenrøde»

Bokavisen har et fint oppslag om Spartacus Forlags lansering av Nietzsches Morgenrøde på Tronsmo torsdag 13. september. Professor Arne Melberg, som har skrevet etterordet, og jeg, som har oversatt hele sulamitten til norsk, presenterte forskjellige aspekter ved boken for et hyggelig publikum som tilsynelatende fylte opp alle stolene i lokalet.

Arne Melberg og Stian M. Landgaard på Tronsmo bokhandel i Oslo, torsdag 13. september 2007. Foto: Bent Mosfjell, Bokavisen.

Morgenrøde er første bind i Spartacus' filosofiske storsatsning: Nietzsches samlede verker skal utgis på norsk i perioden 2007--2009, og allerede denne høsten kommer Antikrist, Moralens genealogi og Om våre dannelsesinstitusjoners fremtid, som tidligere har vært oversatt og utgitt på samme forlag, i ny utgave.

Trykk på bildet for Bokavisens artikkel. Foto: Bent Johan Mosfjell.

Facebook