Hopp til innhold

Spartacus Forlags høstkatalog 2007: «Morgenrøde»

Trykk på bildet for større versjon.

Trykk på bildet for større versjon.

Hvis noen allerede nå føler seg kallet til å forhåndsbestille Morgenrøde, vil de kunne motta den i posten med faktura innen medio september. Boken sendes fraktfritt; du betaler kun kroner 338,-.

Forfatteren har dessverre vært utilgjengelig for boksignering det siste århundret, men som oversetter kan jeg godt steppe inn med en dårlig etterligning av Nietzsches underskrift ... eller jeg kan signere den som ydmyk oversetter og ønske dere, det 21. århundres lesere, velkommen til en utfordrende åndsekspedisjon gjennom et ulent terreng hvor kartene stadig er mangelfulle, og hvor det stadig er nye ideer og perspektiver å oppdage.

Skriv meg noen ord på slandgaa@online.no, så sender jeg Morgenrøde via Akademisk Kvarter så snart boken er i handelen. Spesifisér gjerne hvorvidt du ønsker ditt eksemplar signert/personalisert; jeg vil jo helst ikke krote i andre folks bøker uten lov.

Facebook

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.