Hopp til innhold

Et minne fra Kirkenes

Jeg fikk nettopp dette bildet i hende. Det viser forfatterne som deltok på Nordnorsk Bokdag i Kirkenes 17. november 2006, som beskrevet i et tidligere innlegg. Vi sitter på Sør-Varanger bibliotek, og bak oss sitter det minst hundre publikummere. Vi var ikke alene, nei! Trykk på bildet for større versjon.

Kirsti Blom, Aase Falchs barnebarn, Synnøve Persen, Kine Hellebust, Stian M. Landgaard, Laila Stien, Thomas Lundbo, Easterine Kire, June Sofia Strask, Hans Henrik Strøm. Nordnorsk Bokdag i Kirkenes 17.11.2006. (Foto: Aslaug A. Eidsvik.)

Kirsti Blom leser fra sin bok og skygger for Aase Falch, som har sitt barnebarn på fanget og flankeres av Synnøve Persen, etterfulgt av Kine Hellebust og meg (som skygger for konferansier Vidar Lund). Til høyre for meg sitter Laila Stien og i bakgrunnen Thomas Lundbo. Trekløveret helt til høyre består av Easterine Kire, June Sofia Strask og Hans Henrik Strøm.

Bildet er tatt av Aslaug A. Eidsvik fra Norsk Forfattersentrum.

Facebook

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.