Hopp til innhold

Bloggrelatert: Fra nå av kan du redigere dine egne kommentarer

Jeg har latt meg inspirere av Nagels blogg, som i går lanserte muligheten for at leserne skal kunne redigere sine egne kommentarer. Vi kan ikke være dårligere, så fra og med i dag er det mulig å gjøre det samme her.

Endringen består kort sagt i at når du har skrevet en kommentar til et innlegg, har du anledning til å redigere din egen kommentar (fjerne skrivefeil, omformulere setninger) i ti minutter fra du postet kommentaren. Imidlertid må du påbegynne redigeringen innen fem minutter, og en nedtellingsmekanisme viser hvor mange sekunder du har på deg.

Etter at fem minutter har gått, kan du fortsatt redigere din kommentar i ytterligere fem minutter, men du kan ikke lenger påbegynne redigeringen. Dette for å unngå at noen prøver å endre sin kommentar det siste minuttet og ikke rekker å bli ferdig før tiden er utløpt.

Etter at ti minutter er passert, er kommentaren ugjenkallelig. Dette for å hindre folk i å endre sine kommentarer etter at andre eventuelt har svart på deres kommentarer. De som kommer etter deg, skal vite at det du har skrevet, blir stående.

Forøvrig er det ingen fare for at uvedkommende skal hoppe inn og redigere dine kommentarer, da man er nødt til å ha samme IP eller være innlogget som deg for å kunne gjøre inngrep.

Da gjenstår det bare å takke Nagel for å ha vært pionér på området, og takk til Theron Parlins Edit Comments 1.0, som gjorde dette mulig.

Facebook

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.