Hopp til innhold

Portrettintervju fra 2006

Arkivet til Utropia, den gamle studentavisen i Tromsø, som ble nedlagt i 2016, er blitt digitalisert og lagt på nett. Jeg har dermed benyttet muligheten til å finne frem portrettintervjuet Siri Gaski gjorde med meg i august 2006, i forbindelse med utgivelsen av min debutroman Herrer i åndenes rike.

Riktignok er jeg blitt "Stig M. Landgaard" i overskriften, men det er neppe Siris feil.

Jeg ble faktisk ikke pinlig berørt av å lese mine ord fra sytten år tilbake, så for den interesserte kan intervjuet beskues i PDF-format ved å trykke på bildet under.

«Jeg beundrer Christians nietzscheanske stå-på-vilje og det er nok ganske vanlig for forfattere å gjøre enkelte romanfigurer til en slags idealversjon av seg selv.» - Forfatteren selv
Facebook

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.