Hopp til innhold

«Dørgende kjedelig»

Jeg er også åpen for kritiske anmeldelser av Portrett i flammer, og i går ble boken ettertrykkelig nedsablet i lokalavisen Randaberg24. Anmelder Simen Ingemundsen skriver blant annet:

«Dørgende kjedelig om et forhold lagt til høsten 1974. Den eneste grunnen til at Landgaard får terningkast 2 og ikke bunnkarakter, er hans ganske så sjarmerende formuleringer om et forhold. Det er vel den største styrken i romanen, ellers er det bare å droppe denne.»

På den annen side likte Ingemundsen veldig godt min debutroman, noe han nevner i samme anmeldelse:

«Jeg glemmer ikke romanen Herrer i åndenes rike i 2006 (terningkast 5), det var det årets høydare innen norsk skjønnlitteratur, og et av mange filosofiske høydepunkter gjennom det tiåret.»

Hele anmeldelsen samt andre negative og positive anmeldelser kan leses her: "Noen litterære skuffelser og noen litterære gleder må en regne med"

Og hvis noen skulle ta anmelderen på ordet, er det fortsatt mulig å skaffe seg Herrer i åndenes rike til odel og eie for kun 250 kroner inkludert frakt. Bare ta kontakt med meg på slandgaa@online.no, så sender jeg boken, gjerne signert.

Facebook

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.