Hopp til innhold

Master & roman

Siden januar har jeg skrevet relativt effektivt på masteroppgaven "Viljen til makt", om det mest fundamentale konseptet i Nietzsches filosofi. I februar fikk jeg tilbakemelding på romanen jeg skrev i fjor, altså ikke Det absolutte nullpunkt, som alle mine lesere naturligvis kjenner, men den som ble avstedkommet in inferno.

Som jeg nevnte i "Mayas slør" for et par måneder siden, er det masteroppgaven som er prioritert i året 2014, men akkurat nå ligger et utkast på ca. 1/3 av oppgaven til gjennomlesning hos min eminente veileder, og jeg benytter denne lull in the action til å revisitere romanen. Jeg har ideer til forbedring, jeg trenger bare tid og disiplin til å gjennomføre dem. Får håpe min eminente veileder ikke er altfor rask med tilbakemeldingen.

Når det gjelder den nevnte infernoromanen, ønsker jeg foreløbig ikke å si så mye om den. Den er meget personlig, og blott et lite utvalg fortrolige er kjent med dens bakgrunn og innhold. Men før eller siden kommer alle katter ut sekken.

Med mindre man drefser hele sekken på sjøen, selvsagt.

Facebook

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.