Hopp til innhold

Takk for sist

Gjeeeesp.

Herregud, har jeg sovet i to måneder. Jojo, slikt skjer når man nærmest glemmer at man har en blogg, samtidig som man forsøker å mobilisere sine skriveevner og skrivekrefter til et skjønnlitterært prosjekt, samtidig som man arbeider flere dager i uken i bokhandel for å ha til salt i grøten, samtidig som man tillater seg et to uker langt opphold i Tyskland. Magdeburg og Kassel denne gang. (Magdeburg og Weimar sist gang jeg var i germanerriket, i mai 2006.) Og hvis jeg hadde vært en sånn billedbloggfyr, skulle jeg med glede ha frest opp noen av de to hundre bildene jeg tok på turen. Men det er jo så mye arbeid med det. Akk. Får se hva jeg gjør etterhvert.

Men slik så det i hvert fall ut fra et soverom i Zethlingen om morgenen 19. mars:

Foto: Stian M. Landgaard

Følte meg rimelig hjemme i Norge da jeg tok det bildet, ja. Tysk vår og varme, liksom? Jeg som kun hadde skjorte og sommerjakke til utvortes bruk. Skjelve, skjelve.

Over til noe helt annet: Den eminente Ante Mortem har begått en privatanmeldelse av min tilårskomne universitetsfabel Herrer i åndenes rike. Han kaller den selv "en ufaglært anmeldelse av en skjønnlitterær bok". Det kan så være, jeg er selv ingen kløpper på dette med anmeldelser. Men hans vurdering av boken var overstrømmende positiv, og det finner jeg selvsagt kjempehyggelig. En real postpåskegave som kan bivånes her:

Stian M. Landgaard. Herrer i åndenes rike. Et forsøk på en anmeldelse.

Facebook

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.