Hopp til innhold

«Herrer i åndenes rike» selges billig

Herrer i åndenes rike, en roman av Stian M. Landgaard

Hva om du hadde en visjon som du brant for så sterkt at du ikke ville la noe hindre deg i å realisere den? Selv om du visste at det ville bringe deg på kant med din familie, dine venner og dine kolleger? Selv om du visste at du risikerer alt ved å følge den veien.

I Herrer i åndenes rike møter du 25 år gamle Christian Winther, student ved Universitetet i Tromsø. Hans visjon er å skrive en doktorgrad om Friedrich Nietzsches filosofi, som han håper skal revolusjonere menneskeheten. Selv vil han stå i spissen som overmennesket -– den som har makt til å etterleve den nietzscheanske filosofien til fulle.

Men hva gjør han når hans egen menneskelighet og avmakt holder ham tilbake? Når hans yngre bror trenger hans hjelp? Når universitetsbyråkratiet stikker kjepper i hjulene for et prosjekt de mener ikke har noen plass i det norske sosialdemokratiet?

Til sist konfronteres Christian med de brutale konsekvensene av sin lidenskap: smerte, sorg og død. Vil han fullføre det han begynte på, eller har livet gitt ham en ny og uventet lærdom?

For å lese denne sjeleopprivende, dypt alvorlige, men samtidig humoristiske og satiriske beretningen, måtte man tidligere ut med 329 surt ervervede kroner. Ei slik lenger.

Bokkilden (og Bokklubben -- for dem som er medlem der) benytter seg nå av frirabatten og selger Herrer i åndenes rike til kroner 249,-. Du sparer hele kroner 80,-. Trykk på linken under:

Ja, jeg vil benytte meg av dette glimrende tilbudet.

Oppdatering 22.05.2007, kl. 10:08: Hos Bokkilden er dette glimrende tilbudet dessverre en saga blott. De har redusert rabatten til de tradisjonelle 12,5 prosent. Men medlemmer av Bokklubben kan fremdeles nyte godt av en pris på 249,-.

Oppdatering 23.05.2007, kl. 03:00: KONTRABESKJED. Ikke vet jeg om det er aksjespekulasjon som har skylden for at prisen hos Bokkilden igjen er nede på 249,-. Men i denne stund er det glimrende tilbudet definitivt tilbake. Måtte det vare!

Facebook

2 kommentarer til “«Herrer i åndenes rike» selges billig

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.