Hopp til innhold

Mitt fremste mål som forfatter

Mitt fremste mål som forfatter er å skrive bøker som selger så mye at jeg kan leve av å skrive bøker som selger så mye at jeg kan leve av å skrive bøker som selger så mye at jeg kan leve av å skrive bøker som selger så mye at jeg kan leve av å skrive bøker som selger så mye at jeg kan leve av å skrive bøker som selger så mye at jeg kan leve av å skrive bøker som selger så mye at jeg kan leve av å skrive bøker som selger så mye at jeg kan leve av å skrive bøker som selger så mye at jeg kan leve av å skrive bøker som selger så mye at jeg kan leve av å skrive bøker som selger så mye at jeg kan leve av å skrive bøker som selger så mye at jeg kan leve av å skrive bøker som selger så mye at jeg kan leve av å skrive bøker som selger så mye at jeg kan leve av å skrive bøker som selger så mye at jeg kan leve av å skrive bøker som selger så mye at jeg kan leve av å skrive bøker som selger så mye at jeg kan leve av å skrive bøker som selger så mye at jeg kan leve av å skrive bøker som selger så mye at jeg kan leve av å skrive bøker som selger så mye at jeg kan leve av å skrive bøker som selger så mye at jeg kan leve av å skrive bøker som selger så mye at jeg kan leve av å skrive bøker som selger så mye at jeg kan leve av å skrive bøker som selger så mye at jeg kan leve av å skrive bøker som selger så mye at jeg kan leve av å skrive bøker til jeg dør.

Facebook

8 kommentarer til “Mitt fremste mål som forfatter

 1. Nagel

  Jeg visste det. Først når du skriver et innlegg som virkelig viser at du er gal, kommer de anonyme bloggleserne ut av skapet og legger igjen benrester i kommentatorboksen.

 2. Esquil

  jeg antar neste innlegg i serien blir:

  all work and no play makes stian a dull boy all work and no play makes stian a dull boy all work and no play makes stian a dull boy all work and no play makes stian a dull boy all work and no play makes stian a dull boy all work and no play makes stian a dull boy all work and no play makes stian a dull boy

 3. Esquil

  hmm.. den kan kanskje tas ille opp hvis du ikke kjenner bakgrunnen. Den er fra the shining (ondskapens hotell) av stephen king, som handler om en forfatter som klikker og begynner å skrive samme setning om og om igjen ...

  så no offence. var bare en assosiasjon.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.