Hopp til innhold

Anmeldelse i Aftenposten: «Energisk debut»

"En ærlig, direkte og ambisiøs debutroman." Det skriver Jan Verner-Carlsson i Aftenposten om "Herrer i åndenes rike".

"En ærlig, direkte og ambisiøs debutroman." Det skriver Jan Verner-Carlsson i Aftenposten om Herrer i åndenes rike. Han mener sogar at boken minner ham om Edvard Munchs St. Cloud-manifest:

"Der skulle ikke lenger males interiører, folk som leser og kvinner som strikker. Det skulle være levende mennesker som puster og føler, lider og elsker."

Har jeg klart å skape en slik opplevelse hos en leser, er det intet mer jeg kan forlange som forfatter. En virkelig strålende anmeldelse fra Tanta i Akersgata!

Facebook

3 kommentarer til “Anmeldelse i Aftenposten: «Energisk debut»

  1. Klaudiuz

    Omsider! Denne er strålende, Stian. En gitarvirtuos' anslag i språkføringen. Javisst, du trakterer tastaturet likesom Joe Satriani eller Eddie Van Halen trakterer gitaren; kraften reverberaterer i hjerte- og karsystemet. "... ikke en ny måte å skrive bøker på. Det er en nygammel stil, som fortjener stor respekt." Hylent.

  2. Stian M. Landgaard

    Takk, begge to. Dette var virkelig tilfredsstillende. Redaktøren min måtte sogar ringe meg fra Gardermoen i det samme han oppdaget Aftenposten. Men så var det Dagbladet ... VG ... Klassekampen ... Morgenbladet ...

    Mye neglebiting gjenstår. 😯

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.