Hopp til innhold

Lansering på Aschehoug

Mandag reiser jeg til Oslo, og tirsdag 15. august skal forlagets høstliste presenteres. Der vil også min roman, "Herrer i åndenes rike", figurere.

Herrer i åndenes rike Mandag reiser jeg til Oslo, og tirsdag 15. august skal forlagets høstliste presenteres. Der vil også min roman, Herrer i åndenes rike, figurere.

Siden dette er første gang jeg deltar på en slik presentasjon, vet jeg ikke helt hvordan det foregår. Men det jeg vet, er at alle debutantene blir stimlet sammen i et hjørne, det såkalte Debutanthjørnet, hvor forlagssjef Trygve Åslund skal grille oss med intrikate spørsmål om hva slags bok vi har skrevet, hvorfor vi har skrevet den, og hvem pokker vi innbiller oss at vi er.

Tirsdag 15. august slippes altså "den store norske studentromanen" i alle landets bokhandler. Måtte det gå den godt på ferden.

Facebook

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.