Hopp til innhold

Saftig helomvending

Jeg har ombestemt meg. Jeg synes ikke det fungerer så godt å stappe innleggene fra Forfatterbloggen inn her. Det blir bare rot. Plutselig kommenterer noen her, noen der, osv. Derfor: Vekk med disse innleggene og tilbake til teasers.

Facebook

6 kommentarer til “Saftig helomvending

 1. Palo

  Vel, problemet med Forfatterbloggen er jo, som du har nevnt, at det fungerer svært dårlig. Hele prosjektet virker litt underlig: hvorfor har bokklubbene gitt et så lovende prosjekt til en folkesky webmaster med en Commodore 64 som server? Okay, bak spøken her ligger det litt alvor. Det er skuffende at Forfatterbloggen ser ut til å strande på noe så enkelt som bare å få sidene opp på beina.

  Og har webmasteren der borte noen god grunn til å være navnløs og ikke etterlate kontaktinformasjon på sidene?

  Uansett hva som skjer (eller ikke skjer) med Forfatterbloggen vil jeg bare gi deg et rosende klapp på skuldra for bra og interessant blogging. Håper du fortsetter å skrive innlegg når boka di kommer i butikkene, så du kan gi oss litt innsikt i debutanttilværelsen!

 2. Stian M. Landgaard

  Ja, den tekniske stabiliten rundt Forfatterbloggen er så langt ikke mye å skryte av. Derfor har jeg mer eller mindre gitt opp å blogge der inntil videre.

  Men takk for rosende klapp -- jeg skal nok blogge flittig om mine eventyr på debutantfronten i høst.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.