Hopp til innhold

Forfatterbloggens tekniske problemer vedvarer

De av dere som har fulgt med, vil ha merket dere at Forfatterbloggen tre uker etter lanseringen fremdeles er meget ustabil og vanskelig å komme inn på. Dette gjelder i høyeste grad også for oss som forsøker å blogge der. Det er synd at et godt initiativ skal bli så ødelagt av tekniske trivialiteter, men situasjonen er nå blitt uholdbar, og jeg vurderer sterkt å kopiere mine derværende innlegg over til denne bloggen, slik at de kan leses når som helst. En blogg må tross alt være døgnåpen.

Eller hva mener dere, edle lesere?

Facebook

2 kommentarer til “Forfatterbloggens tekniske problemer vedvarer

  1. Klaudiuz

    Forfatterbloggens vedvarende tekniske problemer er en yderst filtret Affære, hvorfor jeg liker dine planer om å kopiere dine derværende innlegg over til denne bloggen, slik at de kan leses til alle døgnets tider.

  2. Nagel

    Jeg er enig med førstvoterende, dommer Klaudiuz. Det er liten grunn til å _ikke_ ha disse innleggene på begge nettstedene. Dersom forfatterbloggen fikser sitt helvete i fremtiden, kan du jo eventuelt fortsette å skrive eksklusivt for det hullet.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.