Hopp til innhold

Crepusculums arvtager

Enkelte individer med ekstremt god hukommelse husker kanskje fremdeles min gamle hjemmeside, "Crepusculum", som jeg drev fra 27. august 1997 til 5. juli 2005. Allerede der profilerte jeg meg som vordende forfatter og publiserte diverse tekster av meg selv og andre.

Siden jeg regner med å få til et par bokutgivelser om ikke så altfor lenge, er det kanskje nå på tide å lansere en ny hjemmeside hvor disse kan behørig promotores. Men man turde jo følge med i utviklingen og lansere denne hjemmesiden i form av en blogg. Så velkommen hit, alle som er interessert i å lese om mine prosjekter.

Facebook

5 kommentarer til “Crepusculums arvtager

 1. Klaudiuz

  Landgaard,

  Dette ble lekkert. Turde bli riktig interessant å lese om dine prosjekter. De som ikke var innom bloggen like efter at den ble lansert, vil altså aldri få vite hva som opprinnelig stod å lese på tysk?

 2. Stian M. Landgaard

  Takk for det, Klaudiuz.

  Sant å si vet jeg ikke. Med mindre alt lagres på et lugubert sted i Mo i Rana-traktene (Nasjonalbiblioteket?), løper jeg kanskje ingen overhendig risiko for å oppskake tyskspråklige elementer med mine tvilsomme prøvetekster.

 3. Nagel

  Gratulerer, Stian. Det ble jo ikke så halvgalt likevel. 🙂

  Klaudiuz: Da skulle du sett det før han fikk opp et nytt theme: "Stian M. Landgaard is powered by WordPress." Robotfaktoren var med andre ord skyhøy.

 4. Klaudiuz

  Præhæ! Det forklarer kanskje hvorfor han har vært passelig stiv i glassmanetene i det siste [bzz ... wzz], som om hans indre blikk er fiksert på et eller annet småutopisk hinsides Tromsøs øyrike ... muligens på Litteratlantis ... eller også blott på en oppkommende havefest etsteds sydom Sinsenkrysset. OOOAHAHAHA!!! [Kenisk mongolatter.]

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.