Hopp til innhold

Sommerjobbferie

Her om dagen var jeg faktisk i ferd med å skrive et innlegg om prinsesse Märthas engleskole, men det ble så mye oppstyr i kjølvannet av nyheten at jeg følte det ville bli overkill. Dessuten har jeg jo på sett og vis hatt ferie fra det meste denne sommeren. Har hverken skrevet blogg eller skjønnlitteratur.

Riktignok har jeg arbeidet en del i bokhandel i sommervarmen, og mens jeg er inne på det, skal jeg faktisk bibringe et bilde fra mitt sedvanlige arbeidssted, som er filialen for medisin- og helsefagslitteratur ved Universitetet i Tromsø. Trykk gjerne på bildet for en større versjon, og legg merke til hodeskallene i skapet og boken foran kassen. Her leker vi definitivt ikke butikk.

MH-filialen, Akademisk Kvarter, 23. mai 2007. Trykk på bildet for større versjon.

Facebook

2 kommentarer til “Sommerjobbferie

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.