Hopp til innhold

Foredrag i Münster 26. juni

Onsdag 26. juni skal jeg foredra for tyske nordiskstudenter ved Universitetet i Münster. Plakatmakerne har brukt et av mine offisielle forfatterportretter fra 2006, så det føles nesten som om jeg sender en yngre utgave av meg selv opp på scenen.

Facebook

2 kommentarer til “Foredrag i Münster 26. juni

 1. Rolf Klaudiussen

  Jøss, dette er jo storveies. Hvordan kom det i stand?

  Apropos ditt yngre kontrafei: Jeg vil heller påstå at du sender en eldre utgave av deg opp på scenen. Her forventer de en 28 år ung forfatterosof, men så inntar en 41 år gammel versjon podiet. Forventningspresset fikk deg til å bli 13 år eldre på et blunk.

  Hadde vært fantastisk å høre/se et opptak av hele seansen.

  Lykke til!

 2. Stian M. Landgaard

  Ja, i realiteten sender jeg en eldre utgave, men følelsen er snarere at det er min debuterende 2006-avatar som skal innta scenen. Han er jo forsåvidt vant til det. Min 2019-avatar er mer rusten i leddene, på alle måter.

  Det kom i stand ved at jeg kjenner en av lektorene der borte, vi snakket litt om dette da jeg besøkte Münster for et års tid siden, og nå nylig spurte han om jeg hadde lyst til å holde en liten seanse i klasserommet hans.

  Takker og bukker! Vi får se hva slags teknologi som er i sving der borte.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.